Ønsker du at overtage en succes ?

Bliv iværksætter eller udvid din forretning hvis du ikke allerede har en webshop. Med denne smukke shop er du i gang allerede fra første dag og alt det besværlige opstartsarbejde er overstået. 

I shoppen sælges der lækkert modetøj og sko til den stilsikre kvinde, og med gode leverandøraftaler med mærker som bl.a. YAS, Modström, CoCouture, Selected Femme, Shoe the Bear, Bianco, 2ndOne, Pieces og Friihoff + Siig er du sikret et godt og bredt sortiment i shoppen. I dag driver vi shoppen med stort fokus på god kundeservice, hurtig levering og troværdighed.

Hjælp til ændring af design, logo og farver
Alt kan selvfølgelig ændres - og vi vil yde vores hjælp til at ændre design osv. så det bliver 100% tilpasset som I ønsker det. Logo kan nemt udskiftes men må også gerne genbruges.

Facts
- Shoppen er bygget i Shopify som koster ca. 800 kr. om måneden. 
- QuickPay
- Clearhous
- MobilePay
- Shoppen har GLS integration og rabat aftale
- Instagram 
- Facebook 

Medfølger
Der medfølger webshop kasser til lageret, forsendelsesposer, silkepapir, GLS printe.

Shoppen har integration med Miinto.dk. Der er via et specialudviklet feed fuldt integreret med miinto.dk. Omsætningen via miinto.dk er stabil og stigende. Der betales kommission af alle salg på Miinto, og dette modregnes direkte i udbetalingen fra dem 2 gange pr. måned.

Virksomheden kan sagtens drives fra privaten, som en bi-beskæftigelse, indtil man vurderer at den kan give nok til den ønskede løn.

Emballage, fragt, gebyrer og annoncering er variable. Webshoppen drives i dag fra vores lager i Næstved. Varelageret udgør pt. omkring tkr. 200.000 (opgjort til indkøbspris). Hvor stor en del af lageret du ønsker af aftage kan aftales individuelt.

Lagerstørrelsen varierer pga udsalg / ophørsudsalg. Der ligger ingen leverandørordrer frem i tid så du har derfor mulighed for selv at lave din indkøb til næste sæson.

Kontakt os for mere info på telefon 51 90 59 11 eller mail@chrispii.dk